Ik verhuis

Vlug energie ... De aansluiting van
elektriciteit en gas in mijn woning :
eenvoudig en snel !

Lijst van de stappen en formaliteiten voor uw verhuizing en nuttige tips om met een gerust gemoed te verhuizen

Nog geen klant ?

U wenst Poweo te kiezen voor elektriciteit en/of gas in uw nieuwe bedrijfsruimte ?
Niets is eenvoudiger! Bel 0800 291 91 met de volgende elementen bij de hand :

  • De EAN code van uw meter(s),
  • Het jaarlijks verbruik van uw nieuwe bedrijfsruimte,
  • Uw bankgegevens (IBAN) indien u via domiciliëzring wenst te betalen.

Waar vind ik mijn EAN code en mijn jaarlijks verbruik ? Kijk op uw document van overname van energieën, deze informatie moet daarop vermeld staan.

Indien niet, kunt u uw Distributienetbeheerder of onze Commerciële Dienst contacteren van maandag tot vrijdag van 9u tot 19u en op zaterdag van 9u tot 13u op 0800 291 91 (gratis oproep vanaf een vast toestel of een GSM).

U kunt het document voor de overname van energieën downloaden via onze website : hier meer over weten

Poweo zorgt voor alles.

 

Mijn checklist maakt mijn verhuizing eenvoudiger !

180 dagen voor de verhuizing van uw elektriciteit en gas Ik wens de kosten verbonden aan mijn verhuizing zoveel mogelijk te beperken.
Tip: bij commerciële huurcontracten van negen jaar kunt u de kosten beperken door een opzeg te geven zes maanden voor uw vertrek en enkel op het einde van een driejaarlijkse periode. Lees dus aandachtig uw contract vooraleer over de verhuizing te beslissen om te voorkomen dat defactuur voor uw verhuizing zwaarder zou uitvallen !

90 dagen voor uw verhuizing van elektriciteit en gasJIk communiceer het nieuwe adres aan mijn werknemers.
Wij raden u aan om uw werknemers ruim op voorhand te verwittingen over de verhuizing van de bedrijfsruimte.

30 dagen voor uw verhuizing van elektriciteit en gas Ik bevestig het bestek van mijn keuze en haal kartonnen dozen op bij mijn verhuizer.
Wij raden u aan om de data, prijzen en de inbegrepen verzekeringen goed te controleren in de bestekken om de dag zelf onaangename verrassingen te voorkomen !

15 dagen voor uw verhuizing van elektriciteit en gas Ik pak mijn laatste verhuisdozen in en bewaar enkel wat ik absoluut nodig heb tijdens mijn laatste dagen op de oude werkplek.
Onze tip: zorg ervoor dat de verhuizers zich niet kunnen vergissen door alles wat niet meegaat in de vrachtwagen op dezelfde plaats te verzamelen en te voorzien van een opschrift "Niet verhuizen !"

10 dagen voor voor uw verhuizing van elektriciteit en gas Ik bel Poweo op 078 79 04 79 (prijs voor een oproep naar een vast toestel vanaf een vast toestel of GSM) indien ik klant ben of 0800 291 91(gratis oproep vanaf een vast toestel of een GSM) indien ik nog geen klant ben voor de overzetting van mijn contract. Een vertegenwoordiger van uw Distributienetbeheerder zal zich op de dag van uw verhuizing verplaatsen om uw meters op te nemen en eventueel de aanvoer af te sluiten.

×
Poweo Le 1er juillet 2014, Direct Énergie s'internationalise et se lance sur le marché belge sous la marque « Poweo by Direct Energie » ou www.poweo.be 0800 291 91 http://professionnels.poweo.be/fileadmin/templates/img/logo-belgique.svg